Puky autoped

De Puky Autoped is een zeer lichte step ideaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Alle autopeds hebben een lage instap en zijn voorzien van een stevige voetenplank waar uw kind veilig zijn voeten op kwijt kan. Aan het stuur zitten stevige handvaten zodat uw kind naar hartelust kan spelen op een Puky Autoped.

Types Puky autoped

Er zijn 4 soorten en maten autopeds:
– Puky autoped roze
– Puky R1 autoped rood
– Puky R1 autoped ocean
– Puky R03 autoped rood

Puky is al jarenlang marktleider op het gebied van autopeds in Nederland. Honderdduizenden kinderen hebben als eerste step een Puky autoped gehad. Puky staat voor hoge kwaliteit, duurzaamheid en lage prijzen. Bekijk gerust ook eens alle andere Puky artikelen op onze website.

Puky autoped online kopen

Wij raden aan om een Puky autoped online te kopen. Dit omdat de service van veel webwinkels tegenwoordig erg hoog is. Wij zelf hebben al eens een Puky product aangeschaft via Bol.com. Deze kregen we de volgende dag thuisbezorgd inclusief alle officiële documenten en fabrieksgarantie.

Loopfiets bestellen

Het juiste adres om nu een Puky Loopfiets bestellen! Via Puky-loopfiets.nl kun je nu gemakkelijk en snel een puky loopfiets bestellen. Via onze website krijg je een duidelijk en helder beeld van alle type puky loopfietsen.

Loopfiets bestellen online

Een loopfiets bestellen doe je gemakkelijk en snel. Je hoeft de deur niet uit, ziet alle producten snel en overzichtelijk bij elkaar. Dat moet je in de winkel nog maar afwachten. Vervolgens bestel je gemakkelijk online. Je voert je gegevens in en als het mee zit heb je de loopfiets morgen al in huis!

Loopfiets bestellen bij Bol.com

Alle loopfietsen die je via ons besteld, bestel je eigenlijk bij Bol.com. Je bent dus zeker van een goede kwaliteit en service!

Iets anders van Puky bestellen?

Wil je liever een Puky Skelter? Puky Loopauto? of een Puky Step? Het kan allemaal kijk maar snel!

Puky skelter

De Puky skelter is de stabiele skelter voor kinderen. Een skelter met luchtbanden van het merk Puky. Puky staat bekend om haar producten voor kinderen, zoals de puky loopfiets, de Puky pukylino. Er zijn drie soorten Puky skelters:

Puky skelter F20

Puky skelter F20

Puky skelter Go Cart F600I

Puky skelter F600I

Puky skelter

Puky skelter

Puky Skelter voor alle leeftijden

De puky skelter is er voor alle leeftijden. Zo is er de Puky skelter F20 voor kinderen in de leeftijd van 3 -6 jaar. De Puky skelter is er voor alle kinderen in de leeftijd van 6 – 10 jaar en tot slot is er de Puky skelter F600I voor alle leeftijden van 5 – 12 jaar. Dat betekent dat na de Puky Pukylino  en de puky loopfiets de puky skelter zijn opwachting kan maken.

Puky skelter onderdelen

Alle skelters van Puky hebben de volgende mogelijkheden.

Echte duitse Puky met verstelbare zit, racestuur, spoiler en bumper.

 • Verstelbare zit
 • Racestuur
 • Spoiler
 • Bumper
 • vrijloop
 • luchtbanden
 • Handrem
 • kettingspanning
 • Sportstuur
 • toeter
 • Stootvaste poedercoating

 

Waarom een puky skelter?

 • Gegarandeerd een hoge kiepveiligheid bij wilde bewegingen
 • Vrijloopautomaat: Zo is vooruit- en achteruit rijden mogelijk zonder te schakelen en de handen blijven op het stuur.
 • Verstelbare kuipzitting: voor een optimale en veilige zitpositie

 

Puky Wutsch loopfiets

Puky wutschEen populaire nieuwe loopfiets van Puky is de Puky Wutsch. De Puky Wutsch is geschikt voor kinderen die net kunnen lopen. Met deze loopfiets leert uw kind om evenwichtsgevoel te krijgen. Deze loopfiets is de voorbereiding op het leren fietsen.

Puky Wutsch Loopfiets voordelen

Een Puky loopfiets is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 1,5 jaar en met een lengte van 80 cm. De Puky Wutsch Loopfiets is al jarenlang een perfect begin voor uw kind om stabiliteit te ontwikkelen. De loopfiets is in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar. Zo hebben kleine jongetjes vaak de blauw variant en meisjes de roze. Tevens is deze loopfiets in de kleuren rood en groen verkrijgbaar. Omda de Puky Wutsch van licht en sterk materiaal is gemaakt is deze loopfiets enorm duurzaam en kan het ook wel tegen een stootje.

Puky Wutsch Loopfiets specificaties

– Zeer licht, slechts 1,5 kilo
– Hoogwaardig materiaal
– Ergonomisch zadel met draaggreep
– Wankelas aan de voorzijde
– Veiligheidshandvaten
– Geluidsarme wielen
– Stootvaste poedercoating

driewieler met duwstang

Een driewieler met duwstang koop je voor het gemak. Door de duwstang is de driewieler zeer populair. Er zijn meerdere types en soorten driewielers met duwstang. De driewieler met duwstang zorgt ervoor dat je je kind niet hoeft te dragen als hij moe wordt. Je zet je kind lekker in de driewieler en door de duwstang kun je rustig doorlopen. Dit is dus de uitkomst als je kind niet meer in de wandelwagen wil.

Driewieler met duwstang modellen

Let goed op als je een driewieler met duwstang koopt. Er zijn meerdere soorten en maten te verkrijgen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een driewieler met duwstang?

 • Is de duwstang demontabel?
  Het is voor de toekomst heel prettig als de duwstang verwijderd kan worden. In het begin kun je de duwstang gebruiken om je kind vooruit te duwen en te helpen. Maar als je kind wat ouder wordt is het prettig als hij zelf kan trappen en dan is zo’n duwstang niet meer nodig en zit deze meer in de weg.
 • Kan de duwstang meesturen?
  Er zijn driewielers met duwstang die je alleen maar kunt gebruiken om te duwen. In dat geval bepaald je kind dus waar je heen gaat, tenzij je hem op de achterwielen drukt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kijk daarom altijd even of je de duwstang ook kunt bewegen. Je bepaald dan zelf welke kant je op stuurt want je kind wil toch altijd net de andere kant op.

Lekker bewegen met een driewieler met duwstang

Ook van puky hebben ze mooie driewielers met duwstang. Van een standaard driewieler t/m een hele uitgebreide city driewieler. Puky is een van de grootste leveranciers van loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar. Ook de Driewielers zijn van een goede kwaliteit.

Puky driewieler met duwstang basis

Driewieler met duwstang basis

Puky driewieler met duwstang CAT

Driewieler met duwstang CAT

Puky ceety driewieler met duwstang

Puky driewieler met duwstang Ceety

Puky pukylino

Puky PukylinoAls we het hebben over de loopfiets met 4 wielen, dan hebben we het over de pukylino. Met deze Puky fiets leert zelfs je jongste kind de eerst stuur en been bewegingen. Deze Pukylino wordt dan ook aanbevolen voor kinderen vanaf 1 jaar, als ze net de eerste stapjes beginnen te zetten is dit een veilig en leuk vervoermiddel.

Puky pukylino voor de juiste coördinatie

De eerste ervaring van mobiliteit, opstappen, afstappen, sturen. Alles wat je moet leren om straks plaats te nemen op een Puky loopfiets wordt hier geoefend. De Puky pukylino is dan ook de fiets waarbij je de coördinatie kunt aanleren van het bewegen van de benen, dit kan namelijk tegelijk, maar ook afzonderlijk. Je kind zal dit moeiteloos oppakken. Daarnaast wordt er ook ervaring opgedaan met de oog en hand coördinatie. Het zadel is lekker comfortabel de wieltjes maken “haast” geen geluid.

Voordelen van de puky Pukylino

 • Zadel is ergonomisch gevormd
 • De handvatten zijn extra beveiligd
 • De wielen zijn geluidsarm
 • Het frame is van een stootvaste poedercoating

Wat krijg je als je de Puky Pukylino koopt

Er zijn drie kleuren van de pukylino te weten: Lime, Blauw en roze. De kwaliteit van de pukylino is zoals we gewend zijn van van Puky.

 • Wielen: Geluidsarme wielen
 • Stuur: Stuur met veiligheidshandvatten
 • Zadel: Ergonomisch zadel
 • Zithoogte:  22cm.
 • Materiaal: Metaal en kunststof
 • Afwerking: Stootvaste poedercoating
 • Gebruik: Binnen en buiten te gebruiken

Puky Pukylino bestellen

De puky Pukylino bestel je snel en gemakkelijk online. Het pakketje wordt thuis afgeleverd en je hoeft alleen het stuur, zadel en de wielen nog even vast te zetten. Dit kan in 15 minuutjes. Bestel de Puky Pukylino dus snel en gemakkelijk online

Puky autoped roze

Puky autoped roze Een roze Puky autoped is ideaal voor kleine meisjes die lekker willen steppen. Een Puky autoped is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. De Puky autoped is stevig en biedt uw kind een garantie voor enorm veel speelplezier. Wat wel zo belangrijk is, de Puky autoped is duurzaam en veilig.

Voordelen roze Puky autoped

Wanneer u een roze Puky autoped aanschaft wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede keuze heeft gemaakt. We hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet:

– Stevige handgrepen
– Lichtgewicht step
– Lage instap
– Stevige voetenplank
– Gewicht van slechts 2 kilo
– Unieke roze kleur

Roze Puky autoped aanschaffen

Wij zelf kopen zelf enorm veel artikelen online. We hebben zeer goede ervaringen met de webshop Bol.com, hier hebben we al meerder Puky artikelen gekocht. Ze zijn altijd binnen zeer korte tijd thuis bezorgd. Vaak kun je vandaag voor 22.30 uur bestellen en dan wordt het product de volgende dag al bij u thuis bezorgd.

Puky Loopfiets LRM

De Puky LRM loopfiets is ontworpen zodat uw kind veilig kan leren spelen. Door middel van de lage instap kan uw kind veilig & gemakkelijk op- en afstappen. Het gevormde loopfietszadel is stevig maar biedt u kind voldoende comfort om vrijuit te kunnen spelen.

Deze Puky loopfiets LRM is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud of een minimale lengte van 85 cm. De minimale zadelhoogte van deze loopfiets is 29 cm en is in hoogte verstelbaar, dit geld ook voor het stuur.

De Puky loopfiets LRM heeft de volgende specificaties:

 • Lichtste loopfiets van de wereld (3,3 kg)
 • Frame met een lage instap en voetenplank
 • Speciaal loopfietsenzadel
 • Wielen en stuur zijn beiden kogelgelagerd
 • Veilige handvatten
 • Hoogwaardige schuimbanden (215X50)
 • Zadel en stuur in hoogte verstelbaar

Puky ceety driewieler

Puky ceety driewieler

De populaire nieuwe driewieler van Puky is de Ceety. Deze driewieler is enorm uitgebreid en heeft vele voordelen en veel meer mogelijkheden tov de Puky driewieler Cat 1s. Hier willen wij jullie wat meer informatie vertellen over de Puky Ceety driewieler.

Puky Ceety Driewieler voordelen

De Puky Ceety driewieler is de ideale reisgenoot voor in de stad. Het grote vak onder de zitting is ideaal om de boodschappen op te bergen en ook de tas aan het handvat is gemakkelijk voor de kleine dingen.

Ook voor je kind is deze fiets ideaal. de zitting is van soft schuim, door de accessoire van de voetensteun hoeft je kind zijn voeten slechts neer te zetten en hoeft hij niet mee te trappen. De zitting heeft stevige veiligheidsgordels  en de zitting is verstelbaar.

De puky Ceety driewieler opties

 • softcomfortbanden
 • multifunctionele duwstang (met tas)
 • stuurvergrendeling
 • automatische vrijloop
 • handrem
 • Kin beschermer
 • verwijderbare voetensteun
 • bagagebak met transporttas
 • Verstelbare zitting
 • veiligheidgordels aan de zitting
 • softschuim op de zitting voor goed zitcomfort
 • veiligheidshandvaten
 • handrem
 • automatische vrijloop met begrenzing
 • stootvaste poedercoating op metalen frame

Puky Ceety driewieler compleet

De Puky Ceety driewieler is een hele complete driewieler, en het is daarom ook niet meer nodig om extra accessoires aan te schaffen. Door de compleetheid van deze Puky Ceety en het gemak is dit de Puky driewieler die van harte welkom is als je kinderen hebt in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De prijs van € 199 euro is dan ook zeker de moeite waard.

Puky driewieler cat 1S

Puky Driewieler Cat 1 SDe Puky driewieler is er in twee varianten. Op beide varianten gaan we dieper in in onze blogs. Vandaag hebben we het over de Puky Driewieler cat 1S. Dit is de basis driewieler van Puky.

Puky driewieler cat 1 S

De Puky driewieler cat 1 S is de basis driewieler, maar basis is eigenlijk niet goed bedacht. De Puky driewieler Cat 1S

De basis Puky driewieler is heeft de volgende opties:

 • een kiepbak;
 • een verstelbare duwstang met comforthandvat;
 • vergrendeling voor de duwstang;
 • een traploos verstelbare zitting;
 • een automatische vrijloop op de trappers met vergrendeling;
 • een handrem en veiligheidshandvatten;
 • stuurbegrenzing;
 • stuurvergrendeling;
 • kinbeschermer;
 • soft comfortbanden;
 • een stootvaste poedercoating.

Puky Driewieler Cat 1 S accessoires

Er zijn meerdere accessoires voor de Puky Driewieler cat 1 S. Zo kun je nog veiliger op weg met je kind. Hieronder staan alle mogelijke accessoires:

Puky Driewieler voetenplankje

Puky Driewieler voetensteun

Puky driewieler gordel

Puky driewieler gordel