Puky driewieler

driewieler met duwstang

Een driewieler met duwstang koop je voor het gemak. Door de duwstang is de driewieler zeer populair. Er zijn meerdere types en soorten driewielers met duwstang. De driewieler met duwstang zorgt ervoor dat je je kind niet hoeft te dragen als hij moe wordt. Je zet je kind lekker in de driewieler en door de duwstang kun je rustig doorlopen. Dit is dus de uitkomst als je kind niet meer in de wandelwagen wil.

Driewieler met duwstang modellen

Let goed op als je een driewieler met duwstang koopt. Er zijn meerdere soorten en maten te verkrijgen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een driewieler met duwstang?

  • Is de duwstang demontabel?
    Het is voor de toekomst heel prettig als de duwstang verwijderd kan worden. In het begin kun je de duwstang gebruiken om je kind vooruit te duwen en te helpen. Maar als je kind wat ouder wordt is het prettig als hij zelf kan trappen en dan is zo’n duwstang niet meer nodig en zit deze meer in de weg.
  • Kan de duwstang meesturen?
    Er zijn driewielers met duwstang die je alleen maar kunt gebruiken om te duwen. In dat geval bepaald je kind dus waar je heen gaat, tenzij je hem op de achterwielen drukt. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kijk daarom altijd even of je de duwstang ook kunt bewegen. Je bepaald dan zelf welke kant je op stuurt want je kind wil toch altijd net de andere kant op.

Lekker bewegen met een driewieler met duwstang

Ook van puky hebben ze mooie driewielers met duwstang. Van een standaard driewieler t/m een hele uitgebreide city driewieler. Puky is een van de grootste leveranciers van loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar. Ook de Driewielers zijn van een goede kwaliteit.

Puky driewieler met duwstang basis
Driewieler met duwstang basis

Puky driewieler met duwstang CAT
Driewieler met duwstang CAT

Puky ceety driewieler met duwstang
Puky driewieler met duwstang Ceety

Related posts

Leave a Comment