Puky driewieler

De Puky driewieler is er voor alle 2 – 4 jarigen. Met de Puky driewieler kunnen de peuters zelf fietsen maar ook geduwd worden. Dat is natuurlijk gemakkelijk voor u zelf. De Puky driewieler heeft een verstelbare duwstang waardoor de peuter zelf kan fietsen, geholpen kan worden tijdens het fietsen of zelfs helemaal geduwd kan worden door de vrijloop van de trappers. Er zijn nog vele andere leuke Puky producten voor uw kind zoals een Puky loopfiets, Puky skelter, Puky loopauto en een Puky step.

Puky driewieler perfect voor de ontwikkeling

Juist in de leeftijd van 2 tot 4 jaar willen de peuters zich verder ontwikkelen. Ze willen alles uitproberen en daarom is de Puky driewieler de driewieler die je nodig hebt. Door het gemak van de duwstang is het geen probleem meer om de Puky driewieler mee te nemen voor een wandeling of naar de supermarkt. Zelfs als de peuter even zelf wil lopen kun je de Puky driewieler zelf vooruit duwen. Je hoeft dus niet meer te tillen of te bukken om deze Puky driewieler vooruit te krijgen.

Snel en gemakkelijk leren op de Puky driewieler

Je kind leert snel en gemakkelijk zijn coördinatie te vergroten door op de Puky driewieler plaats te nemen. Elke wandeling zul je merken dat het beter gaat en dat geeft natuurlijk veel plezier en niet alleen bij je peuter. Op de Puky driewieler leren de kinderen trappen, sturen, remmen en leren ze snel terwijl ze fietsen. Als de kinderen moe zijn kunnen de pedalen in de vrijloop, ze draaien dan niet meer rond en dus kunt je de Puky driewieler gemakkelijk duwen.

Puky driewieler duwstang

De duwstang van de puky driewieler kan zowel stuurbaar als niet stuurbaar gezet worden, dit betekent dat je de puky driewieler zelf kunt bij sturen met de duwstang of alleen kunt gebruiken om te duwen. Het is vooral gemakkelijk bij jonge kinderen om zelf mee te sturen, anders rijdt u regelmatig de bosjes in.

Waarom een Puky driewieler?

De Puky driewieler kan niet gemakkelijk omvallen omdat het zwaartepunt erg laag ligt en de achteras heel breed is. De zitting heeft een bijzonder zitcomfort en heeft extra veiligheidsopties zoals:

  • veiligheidgordel
  • voetsteun

Zowel de duwstang als de zitting van de Puky driewieler is in hoogte verstelbaar. Een Puky driewieler is dan ook een goede keus als je op zoek bent naar een degelijke driewieler.

Puky driewieler online kopen?

Wij hebben zelf meerdere Puky producten gekocht. Deze hebben we allemaal gekocht via Bol.com. Dit omdat we erg goede ervaringen met deze webwinkel hebben. Ze leveren snel, hebben lage prijzen en bieden uitstekende service.

Leave a Comment