Puky loopauto

De eerste stapjes van uw kind zijn een magisch moment. Daarom wilt u dit moment zo snel mogelijk beleven. Het middel om uw kind zijn eerste stapjes te laten maken is de Puky loopauto. Deze is perfect voor kinderen vanaf 1 jaar die hulp nodig hebben om te leren lopen. Er zijn ook nog leuke andere Puky producten voor uw kind zoals een Puky loopfiets, Puky skelter, Puky driewieler en een Puky step.

Puky loopauto: Hoge kwaliteit

De Duitse fabrikant Puky is al ruim 50 jaar marktleider op het gebied van loopauto’s, loopfietsen en driewielers. Dit door de frisse leuke kleuren, hoge kwaliteit en vooral ook de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De Puky loopauto’s zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en plastic. Hierdoor gaan de loopauto’s vaak generaties lang mee.

Geschikt voor jongens en meisjes

Een Puky loopauto is geschikt voor zowel jongens al meisjes. De loopauto’s zijn er in allerlei leuke vrolijke kleuren zoals groen, roze, blauw, rood en nog veel meer. Ook zijn er speciale Capt’n Shark loopauto’s voor jongens en Prinses Lillifee voor meisjes. Met deze waanzinnige loopauto zal uw kind waarschijnlijk al zijn eerste stapjes maken.

Puky loopauto online aanschaffen

Op internet is er veel informatie over Puky loopauto’s. Wij hebben zelf een loopauto online gekocht op Bol.com. Dit omdat we vaker producen op deze website bestellen en we hier zeer goede ervaringen mee hebben. Er wordt altijd snel geleverd en mocht er iets niet naar wens zijn dan is het gratis te retourneren.

Puky loopauto prijzen

De prijs van een Puky loopauto is €66,99. Ons kind heeft zijn eerste stapjes gemaakt op een Puky loopauto, vandaar dat we u deze adviseren. Onze kinderen hebben eigenlijk al hun kinderspeelgoed van Puky vanwege de hoge kwaliteit en de lage prijzen. Wij hebben vrijwel al ons speelgoed besteld via Bol.com omdat we erg goede ervaringen hebben met deze webwinkel. De kwaliteit, levering en service zijn van hoog niveau vandaar dat we daar onze Puky producten hebben besteld.

Leave a Comment