Puky skelter

De Puky skelter is een skelter die speciaal is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar met een lengte van 95 cm. De Puky skelters hebben een gewicht van 3,4 kg en heeft een afmeting van 52 x 91 cm. Wat is er leuker dan buiten te spelen op zo’n grote stoere Puky skelter terwijl iedereen naar je om kijkt? Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij de Puky skelter. Overigens zijn er ook nog leuke andere Puky producten voor jonge kinderen zoals een Puky loopfiets, Puky loopauto, Puky driewieler en een Puky step.

Puky skelter innovatief & afgestemd op je kind

Een Puky skelter staat garant voor gebruik van de nieuwste technieken, lichte materialen en degelijkheid. In Nederland is zijn de Puky skelters erg populair bij kinderen vanaf 3 jaar. De Puky skelter is niet alleen erg gebruiksvriendelijk voor uw kind, hij is ook erg stoer om te zien. Op de Puky skelters zit een sportstuur, een spoiler een vrijloopautomaat en veel meer.

Puky skelter productspecificaties

– vrijloop, voor- en achteruit
– handrem
– verstelbaar kuipzitting
– kogelgelagerde wielen
– verstelbare kettingspanning
– spoiler
– sportstuur met geïntegreerde
– claxon
– stootvaste poedercoating

De Puky skelter zijn beschikbaar in een stoere kleuren. De populairste en veruit meest verkochte kleuren Puky skelters zijn de kleuren
groen, rood en blauw. Met deze veelzijdige kleuren heeft uw kind altijd wel een kleur die het leuk vindt.

 Puky skelter online bestellen

Wij hebben zelf onze Puky skelter online besteld via Bol.com. Dit omdat we zelf erg goede ervaringen hebben met deze webwinkel en er altijd op tijd wordt geleverd. We willen graag dat u een goede keus maakt bij de aanschaf van een skelter, dat is de reden waarom we de Puky skelters aanbevelen.

Leave a Comment