Puky step

Een Puky step is licht, sterk en van hoge kwaliteit. Het biedt kinderen vanaf 2 jaar een duurzame step met een antisliplaag zodat uw kind veilig kan spelen met de step. Puky is al jaren marktleider op het gebied van steps en is voor veel kinderen de basis geweest om het motorisch vermogen te ontwikkelen. Overigens zijn nog vele andere leuke Puky producten voor uw kind zoals een Puky loopfiets, Puky skelter, Puky loopauto en een Puky fiets.

Puky step: Veilig spelen

Met een Puky step kunt u uw kind met een gerust hart laten spelen. Dit omdat de step is uitgerust met een lage instap, kogelgelagerde wielen & stuur heeft en ook een kinbeschermer heeft. Tevens bevat de stem uitstekende remmen zodat uw kind kan remmen mocht dit nodig zijn. Ook heeft de Puky step veiligheidshandvaten en een stootvaste poedercoating. Dit zorgt er voor dat de Puky step wel tegen een stootje kan.

Puky steps: Verkrijgbaar in leuke kleuren

Puky steps zijn beschikbaar in allerlei leuke kleuren. Zo zijn er voor jongens Puky steps beschikbaar in het blauw. Voor meisjes biedt dit merk steps in het roze. Tevens is de Puky step verkrijgbaar in het rood. Zo is er altijd wel een step beschikbaar in een kleur die past bij uw kind.

Puky step producten

Er zijn vele soorten en maaten Puky steps. Ik heb zelf de roze Puky step voor onze dochter gekocht omdat deze roze erg leuk vindt. Ze heeft een aantal jaren erg veel gebruik gemaakt van de step. Daarna hebben we deze aan een kennis gegeven wiens dochter ook nog een tijd met de Puky loopfiets heeft gespeeld.

Puky step onderdelen

Wilt u een unieke Puky step voor uw kind? Er zijn talloze extra accessoires beschikbaar zoals een leuke vlag en allerlei varianten fietsbellen. Door deze accessoires weet u zeker dat uw kind de enige is met een unieke Puky step. Wij hebben zelf onze Puky step online besteld omdat we erg goede ervaringen hebben met online bestellen.

Puky step online bestellen?

Wilt u graag een Puky step aanschaffen voor uw kind? Wij hebben zelf goede ervaringen met de webwinkel Bol.com. Dit vanwege de lage prijzen en de uitstekende service van het bedrijf.

Leave a Comment